Ducane Gas Furance With Honeywell Ingnition Not Firing... - HVAC - Page 3 - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2013, 08:43 AM   #31
Roofmaster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Maryland
Posts: 3,669
Rewards Points: 2,096
Default

Ducane Gas Furance with Honeywell Ingnition Not Firing...


Yuri, You need to write a book! I would buy the first Hard copy straight away!

Advertisement

__________________
" A lot of men build things, and a lot of things fall down "

jagans is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2013, 08:46 AM   #32
Roofmaster
 
Join Date: Oct 2012
Location: Maryland
Posts: 3,669
Rewards Points: 2,096
Default

Ducane Gas Furance with Honeywell Ingnition Not Firing...


Hope the repairman has one, and is willing to hook it up? Your kidding, right?

What is he, the HVAC Nazi?
__________________
" A lot of men build things, and a lot of things fall down "

jagans is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2013, 12:02 AM   #33
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 99
Rewards Points: 75
Default

Ducane Gas Furance with Honeywell Ingnition Not Firing...


Haha, true true. I just try and not offend repair people as it's their line of work, I'm no HVAC expert so I don't want to tell them how to do their job either. Funny enough, today I didn't see him try a manometer at all, he simply replaced both switches with new ones (one of them looks like a different model altogether) and so far, knock on wood, things are running perfectly. We'll see how it goes over the weekend though, it's worked this long before and then broken again. I did ask to keep all the old parts in case it didn't fix it, so they could be put back and the new parts returned.
BDPNA is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2013, 07:01 PM   #34
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 99
Rewards Points: 75
Default

Ducane Gas Furance with Honeywell Ingnition Not Firing...


Just following up - After replacing both pressure switches, no issues. Bad pressure switches seemed to be the problem oddly enough.

Advertisement

BDPNA is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Honeywell / Honeywell thermostat replacement question. FatBear HVAC 15 05-05-2014 02:15 AM
Is this how a gas furance works? marriedmanw HVAC 19 10-08-2012 09:37 PM
ducane furance zak28p HVAC 1 02-21-2011 05:41 PM
Honeywell TrueSteam wont work! Stewart Daniel General DIY Discussions 18 12-20-2010 08:41 AM
Replacing Honeywell thermostat with another Honeywell flipz HVAC 4 02-06-2010 05:19 PM




Top of Page | View New Posts