Ducane Furance - HVAC - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2011, 04:54 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

ducane furance


two of the burners ignite but the other two will not but i can light them manual and then all is fine till the next time it fires up

Advertisement

zak28p is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2011, 05:41 PM   #2
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Nebraska
Posts: 2,362
Rewards Points: 1,000
Default

ducane furance


Take the burners out and clean them. The slot in the front of the burner has some dirt or rust blocking the crossovers.

Advertisement

Marty S. is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ducane Hot AIr Furnace neraised HVAC 4 02-22-2010 07:00 PM
Ducane furnace does not light. uncleshah HVAC 7 02-08-2009 07:44 PM
heil 5000 furance harley75 HVAC 17 01-16-2009 09:08 PM
my furance wont stay on HELP! kahnegirl HVAC 7 01-16-2009 04:52 PM
Ventless gas fireplace vs. Home furance Dougit General DIY Discussions 6 01-05-2008 05:01 PM




Top of Page | View New Posts