Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-11-2007, 03:00 PM   #1
Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Share |
Default

Carrier Infinity Thermostats / Control4


I have just installed a new Carrier Infinity 4 Zone Air Condition. (3 units 1 with a damper). My dealer is saying that the Infinity thermostats do not communicate with each other and Carrier has not been much help. Does anyone know how these things interconnect and communicate with each other?

We are looking to also have this run and monitored by a Control4 home automation system system. has anyone had any experiance with this as well.

Thanks

mistos is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2007, 07:41 PM   #2
Thoroughbred Mopar Man
 
Join Date: Oct 2006
Location: South/East Kansas
Posts: 638
Default

Carrier Infinity Thermostats / Control4


Hi mistos

I am a very experienced person with Infinity systems. In your question it is not real clear what you are dealing with. If you have a Infinity system in your house and a damper system that is compatible with it all you have to do is go into the configuration of the Infinity system and tell it what it is working with. It sounds like to me, either you have selected the wrong company to do your work or you have an incompatable system. Give me some more details and I will stear you in the proper direction. Don't get discourged with the system, you have made an excellent choice. But your choice of servicer may be your problem.

Good luck
Rusty

__________________
Character is doing the right thing even when no one is looking. Intelligence is understanding and practicing the meaning of character.
#CARRIERMAN is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2007, 10:52 AM   #3
Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

Carrier Infinity Thermostats / Control4


When we purchased the system I was under the impression that we were able to adjust the temperature, humidity, etc. via any thermostat in the house anywhere in the house. For example if we are in zone 1 and want to adjust the temparature in zone 3 from the zone 1 thermostat. I am being told that I can do that only in the 2 zones that share the system thru dampers.

With that said how does the remote access for the system work? Do I need a seperate controller / wireless account for each system?

Thanks for your help.
mistos is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2007, 08:26 PM   #4
Newbie
 
Join Date: May 2007
Posts: 3
Default

Carrier Infinity Thermostats / Control4


Carrierman. Do you have further insight on the infinity cotrolers comunicating with each other or remotely?

Any help would be appreciated
mistos is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 11:02 AM   #5
LKJ
Newbie
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1
Default

Carrier Infinity Thermostats / Control4


I am interested in any follow up with regard to Carrier Infinity systems and available home automation controllers. In addition to Crestron, what other systems may control the Infinity system? Thank you!
LKJ is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carrier Infinity Control VS Honeywell VisionPRO 8000 Theromostat super_man4471 HVAC 2 04-26-2007 02:27 PM
Aprilaire 700 to Carrier product # FK4BNF003000AAA mag-md HVAC 10 12-17-2006 07:49 PM
Carrier Infinity Vs. Performance? davidwilp HVAC 2 11-15-2006 12:27 PM
Help please! What is wrong w/ my Carrier AC? chicagogirl HVAC 3 10-18-2006 04:34 PM
Baseboard thermostats gregrice HVAC 7 01-08-2006 07:10 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.