Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-14-2010, 01:55 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Share |
Default

Carrier 38TK Air Conditioner


Can I get a direct replacement, or must I change coil and refrigerations lines as well?

dlindh is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2010, 03:29 PM   #2
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 24,381
Default

Carrier 38TK Air Conditioner


Probably won't be able to find an R22 unit anymore.
So new outdoor and new indoor unit(atleast a new indoor coil).

Can reuse the line.

beenthere is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carrier Edge Thermostat Installation Issue ptalar HVAC 1 07-13-2010 05:40 PM
Product Advice - Trane or Carrier 99Problems HVAC 5 05-28-2009 06:23 PM
Carrier Infinity does not work with Control4 Thermostat o1o1o1o1 HVAC 1 02-27-2009 08:30 PM
Honeywell TrueSteam with Carrier Infinity Control Llama HVAC 1 02-19-2009 04:20 PM
Carrier rep coming to diagnose a problem Faulknertw HVAC 14 07-16-2008 11:25 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.