Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-22-2010, 08:07 AM   #1
Newbie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Share |
Default

Capacitors


Goodman ac unit outside what is the volt and UF for model # CK30 1B? Thanks

Bigdvette is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2010, 10:26 AM   #2
Newbie
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 9
Default

Capacitors


Not sure I'm gonna be much help but.. Most outside residential units are 24 and 240. That is that the unit is turned on and off by a 24 volt call for air from the control board in the furnace/air exchanger and when the contactor closes the 240 volts runs the unit. At least that's how it works at my house..

falconbrother is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2010, 10:39 AM   #3
Member
 
Join Date: May 2010
Location: San Antonio
Posts: 391
Default

Capacitors


35+5 mfd 370 VAC dual run capacitor
NitroNate is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air Compressor blowing start capacitors? BBC3 Electrical 9 04-28-2013 11:34 AM
Capacitors berr3555 HVAC 2 02-07-2010 05:27 PM
Replacing logitech z5500 capacitors. rgsgww Home Theater 0 04-08-2009 06:30 PM
Orange stuff on capacitors? Speakersrock Electrical 17 05-18-2008 02:58 PM
Do refrigerators have capacitors? wfischer Appliances 1 02-29-2008 07:56 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.