Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-21-2010, 07:57 PM   #31
Hvac Pro
 
Join Date: Nov 2008
Location: Winnipeg, Canada
Posts: 9,011
Share |
Default

Bryant Furnace Troubles


"This is with no other gas appliances in operation "

Yep, the ole water heater will shure mess up yer readings.

__________________
"Cut it twice and it is still too short".
yuri is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2010, 10:19 AM   #32
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 8
Default

Bryant Furnace Troubles


Yuri:
Just a note to let you know that my furnace finally went to hi speed last night. I guess it got cold enough.
Like my buddy at work used to say, "Ya gotta be smarter than what you work with".
Thanks again.

Basics is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bryant Furnace main burner goes out after 5 seconds Da_Bears HVAC 8 01-03-2012 01:24 AM
Water Inside/Around American Standard Furnace michrob HVAC 8 12-08-2011 03:51 PM
first time startup on Bryant furnace - furnace calls for heat and will not stop luvheat HVAC 22 02-14-2009 08:56 AM
Bryant +80 Gas Furnace won't light tr0910 HVAC 4 01-14-2009 07:11 AM
New Cased Coil - Install to Furnace - PICTURES!! hartkem HVAC 39 11-18-2008 01:45 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.