Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-26-2010, 03:28 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Share |
Default

blower relay 821 for bryant furnace


could anyone help me in finding this part?

electric man is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 06:33 PM   #2
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 24,862
Default

blower relay 821 for bryant furnace


Should be more numbers then that on it.

beenthere is online now   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 06:49 PM   #3
Newbie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default

blower relay 821 for bryant furnace


only says relay 821, it is ib a old bryant furnace.
electric man is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 06:52 PM   #4
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 24,862
Default

blower relay 821 for bryant furnace


Post a pic of it.
beenthere is online now   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 08:17 PM   #5
Newbie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default

blower relay 821 for bryant furnace



electric man is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 08:43 PM   #6
HVAC / Plumbing
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,801
Default

blower relay 821 for bryant furnace


If I remember correctly ..that is a time delay relay. You can buy time delay relays. Don't know if the new ones are adjustible


I found yours here . Wow ! that OEM part is expensive. If you aren't concerned about the a factory replacment. you can buy a less expensive time delay relay...

you can google that # you may find an OEM for less


http://www.furnacefilterwarehouse.co...p/hn680001.htm

Last edited by kenmac; 10-26-2010 at 08:49 PM.
kenmac is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 09:48 PM   #7
Newbie
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Default

blower relay 821 for bryant furnace


Thanks! Looks like it's time for a new furnace!
electric man is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2010, 10:07 PM   #8
HVAC / Plumbing
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,801
Default

blower relay 821 for bryant furnace


Quote:
Originally Posted by electric man View Post
Thanks! Looks like it's time for a new furnace!

You may need 1 anyway . That furnace is 30 + yrs old
kenmac is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2010, 04:57 AM   #9
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 24,862
Default

blower relay 821 for bryant furnace


Using that type of relay for the fan. Ya. Its time for a new furnace.
beenthere is online now   Reply With Quote
Old 10-27-2010, 11:35 AM   #10
Member
 
hvaclover's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Suburbs of Detroit Mi
Posts: 3,704
Default

blower relay 821 for bryant furnace


I replaced one of those last week Could only get it from a Bryant or Carrier wholesale branch or company branch store.

It cost more than $225 to buy it.

OP, kick that death trap to the curb and get a nice new safe furnace.

__________________
Just slow, not stupid.
hvaclover is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Water Inside/Around American Standard Furnace michrob HVAC 8 12-08-2011 03:51 PM
Trane Furnace Blower Running Nearly Continuously stephensandlin HVAC 3 01-03-2010 01:21 AM
Bryant Gas Furnace - blower sarts and stops montepix HVAC 7 12-24-2009 04:11 PM
Problems with new furnace..Overheating, having to reset. Furnace too big? Tommy2 HVAC 41 12-01-2008 01:55 PM
Bryant Furnace Blower Running Constantly GhostBuster HVAC 15 11-30-2008 09:08 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.