Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2011, 01:51 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

american standard freedom 90 furnace


I am getting a diagnostic code of four flashes; upper limit switch, how to I check further?

Freedom 32 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2011, 01:54 PM   #2
AKA HVACTECHFW
 
Join Date: Nov 2010
Location: NE Indiana
Posts: 2,328
Rewards Points: 1,022
Blog Entries: 1
Default

american standard freedom 90 furnace


check furnace filter check to ensure all registers are open. check evaporator coil and secondary coil in furnace to see if they are plugged

__________________
IT IS WHAT IT IS
hvactech126 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3 - flash code, american standard freedom 90 furnace dfferg HVAC 25 03-05-2012 12:21 AM
Water Inside/Around American Standard Furnace michrob HVAC 8 12-08-2011 04:51 PM
American Standard Furnace Mystery David6 HVAC 37 01-30-2010 10:50 AM
american standard freedom 90 fault code flashes 6 times db1020 HVAC 5 01-14-2010 06:56 PM
American Standard or Comfortmaker Furnace jmff HVAC 16 05-03-2009 10:05 AM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.