Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Home Improvement > HVAC

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-09-2013, 12:14 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Share |
Default

american standard freedom 90


I have a 4 flash code and checked several switches. It still gives a 4 flash code.

61Larry is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2013, 12:53 PM   #2
An old Tradesmen
 
Join Date: Oct 2008
Location: PA
Posts: 24,769
Default

american standard freedom 90


Think thats an open limit switch error.

How are you checking the switches.

beenthere is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to beenthere For This Useful Post:
hvactech126 (02-09-2013)
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
american standard freedom 80 mangosvieja HVAC 4 11-02-2011 10:54 PM
American Standard Freedom 90: Burners go out once blower kicks on. 211 Appliances 1 10-28-2011 07:49 PM
Help with an American Standard Freedom 80 Furnace cschwer HVAC 21 02-08-2011 11:33 PM
american standard freedom 90 neight HVAC 4 04-29-2010 03:42 PM
American Standard Freedom 90 Operation Question goodtexan HVAC 1 01-31-2010 05:01 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.