Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Do It Yourself > Home Theater

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-04-2008, 05:26 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Rewards Points: 0
Share |
Default

tv graphic


the cable information at bottom of tv wiil not display and can not read information just as you wold see at at a news statin such as msn it seems lik the screen is to small to fit graphis

enalletac is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2008, 05:27 PM   #2
Electrician
 
Join Date: Aug 2007
Location: Connecticut, Litchfield
Posts: 2,015
Rewards Points: 0
Default

tv graphic


Are you telling me something or asking me something?

chris75 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2008, 08:17 PM   #3
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Baltimore, MD
Posts: 1,802
Rewards Points: 0
Default

tv graphic


Change the aspect ratio of the TV.
jerryh3 is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2008, 12:54 AM   #4
Member
 
bofusmosby's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Tampa Florida
Posts: 396
Rewards Points: 0
Default

tv graphic


Try pressing the "aspect" button on the cable box remote.
bofusmosby is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
This doesnt seem right. JoulesWinfield Electrical 27 07-26-2009 07:40 PM




Top of Page | View New Posts

Copyright © 2003-2014 Escalate Media. All Rights Reserved.