Technics Power Cable - Home Theater - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Do It Yourself > Home Theater

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2010, 07:37 PM   #1
Newbie
 
Join Date: Jan 2010
Location: Florida
Posts: 1
Rewards Points: 10
Default

Technics power cable


I am trying to determine the correct connection for the polarized power cable. I am building a cable and have lost the old one. The connection on the back of the receiver has a flat on one side. Hot or Common?

Advertisement

gherrmann is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2010, 09:24 PM   #2
Retired from the grind
 
gregzoll's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Midwest - Central Illinois
Posts: 14,412
Rewards Points: 2,486
Default

Technics power cable


Just go to Radio Shack and purchase a new cord.

Advertisement

gregzoll is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Power at Electronic Air Cleaner Junction Box edge10 HVAC 1 09-28-2009 08:26 PM
house power supply upgrade in Australia pcd1965 Electrical 3 08-22-2009 09:17 PM
Coaxial Cable Junction Box/Split apriest Electrical 19 07-23-2009 09:33 PM
Can I give 12V DC to power inverter through PC Power supply? inverter General DIY Discussions 3 07-06-2009 10:38 AM
Cable issue or wiring issue? Duchey Electrical 57 12-15-2008 02:34 PM




Top of Page | View New Posts