Intercom Wiring - Home Theater - DIY Chatroom Home Improvement Forum


Go Back   DIY Chatroom Home Improvement Forum > Do It Yourself > Home Theater

CLICK HERE AND JOIN OUR COMMUNITY TODAY...IT'S FREE!

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-26-2009, 12:04 AM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 36
Rewards Points: 25
Default

Intercom Wiring


Not sure if goes here or Electrical so posting both. We moved in to new home about 1 year ago. We had pre-wired for an intercom system but budget constraints got in the way. The sytem is wired from front door to kitchen(main) and then to the bedroom. My big question is how do I get power to the unit when I install it? Does it hook up to an electircal outlet via plug etc.

Thanks in advance

Tim

Advertisement

bohaiboy is offline  
Old 08-26-2009, 12:39 AM   #2
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 204
Rewards Points: 150
Default

Intercom Wiring


double post, see Intercom Wiring

Advertisement

johnnyboy is offline  
Old 08-26-2009, 01:32 PM   #3
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: South of Boston, MA
Posts: 17,248
Rewards Points: 2,000
Default

Intercom Wiring


Please only start one thread regarding your issue
Thanks
-Dave
Scuba_Dave is offline  
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wiring diagram for three-way switches with pilot light SaxTeacher Electrical 34 09-15-2013 08:53 AM
Intercom Wiring bohaiboy Electrical 1 08-26-2009 12:40 AM
electric wiring in house remodel wis_remod Electrical 6 04-02-2009 03:40 PM
New Home Wiring - Seeking Expert Advice Dirtrnr Electrical 3 02-10-2009 11:33 AM
Knob & Tube wiring - How concerned should we be? hotdiggitydog Electrical 6 04-11-2006 08:52 PM




Top of Page | View New Posts